Как приготовить тесто для пиццы без дрожжей: рецепт -
1 ч 5 мин
2 порции
260 ккал
Бездрожжевое тесто для пиццы при выпечке не поднимается, приготовленный корж будет вкусным, как в ресторане. Приготовить такое тесто достаточно легко, главное правильно вымешать его до однородности и четко придерживаться советов в приготовлении от Смачно 24!
Ингредиенты
-
Мука пшеничная
450 г
-
Вода
200 мл
-
Оливковое масло
2 ст. л.
-
Соль
1/3 ч. л.
-
Яйцо
3 шт.
Рецепт приготовления
1
Ретельно просійте борошно через дрібне сито, щоб не було грудочок. Для приготування бездріжджового тіста не завадить зробити цей процес двічі.
2
Вибийте яйця в глибоку миску, збийте до однорідної консистенції вінчиком та додайте сіль і воду. Ще раз ретельно вимішайте яєчну суміш.
3
Невеликими порціями додавайте в миску з яйцями просіяне борошно та замішуйте тісто руками. Коли все борошно буде в мисці, замішуйте тісто для піци ще 10 хвилин. Додайте оливкову олію та продовжуйте замішувати бездріжджове тісто до еластичності і однорідності. Тісто не повинне липнути до рук.
4
Вимішане тісто обережно обгорніть харчовою плівкою та залиште його “відпочити” в прохолодному місці на 30-40 хвилин. Розкатайте тісто присипавши його борошном. Смачного!