Пісний салат із буряка від Євгена Клопотенко -
1 год 40 хв
4 порції
89 ккал
Як приготувати салат з буряка/Смачно24
Український шеф-кухар Євген Клопотенко пропонує приготувати надзвичайно вітамінний та корисний салат з печеного буряка та насінням соняшника. Салат швидкий у приготуванні та збагатить ваш організм корисними мікроелементами та вітамінами, які так потрібні кожному. Гайда готувати разом зі Смачно 24!
Інгредієнти
-
Олія соняшникова
2 ст. л.
-
Мелений чорний перець
за смаком
-
Петрушка (зелень)
5 шт.
-
Буряк
2 шт.
-
Насіння соняшника
1 ст. л.
-
Сіль
за смаком
Рецепт приготування
1
Ретельно помийте буряк, обгорніть фольгою та випікайте в розігрітій духовці до 180 градусів 1-1,5 години. Охолодіть буряк та зніміть шкірочку ножем. Наріжте буряк на невеликі шматочки.
2
Зелень петрушки помийте водою, просушіть паперовим рушником та дрібно наріжте ножем. Посипте свіжою нарізаною петрушкою буряк. Насіння соняшника підсмажте до золотої скоринки на сухій сковорідці та додайте в салат.
3
Посоліть та поперчіть салат, полийте олією та ретельно перемішайте. Смачного!