Печиво "Кава" за рецептом Лізи Глінської
                                
                                    
                                    -
                                
                            
                        
                            
                                45 хв
                        
                            4 порції
                        
                            160 ккал
                        
                Як приготувати домашнє пісне печиво/Смачно24
Талановитий кондитер Єлизавета Глінська поділилась надзвичайно смачним рецептом пісного печива у вигляді кавових зерен. Смачно 24 пропонує вам не зволікати, а хутесенько бігти на кухню та готувати це надзвичайно стильне за формою печиво. Повірте, його смак сподобається всій вашій родині!
Інгредієнти
- 
                                                    
Банан
140 г
 - 
                                                    
                                                        Какао
                                                    
                                                 
                                                 
20 г
 - 
                                                    
Кокосова олія
100 г
 - 
                                                    
Мелена кава
2 г
 - 
                                                    
Борошно пшеничне
250 г
 - 
                                                    
Розпушувач
6 г
 - 
                                                    
Цукор
80 г
 - 
                                                    
Сіль
за смаком
 
Рецепт приготування
1
Перебийте блендером банан з цукром до консистенції пюре. Розігрійте кокосову олію, влийте до бананової маси та знову перебийте блендером.
2
Перекладіть готову бананову масу в глибоку миску та додайте всі сухі інгредієнти: борошно, каву, розпушувач і просіяне через дрібне сито какао. Замісіть еластичне тісто для печива, сформуйте печиво розміром у волоський горіх.
3
Викладіть на деко для випікання сформовані кульки, мокрим ножем зробіть смужку по центру печива.
4
Розігрійте духовку до 180 градусів та випікайте печиво 15-18 хвилин до готовності. Смачного!