Салат олів'є з грибами за рецептом Євгена Клопотенка -
45 хв
5 порцій
305 ккал
Як приготувати салат олів’є з грибами/Смачно24
Ми впевнені, що такого салату олів’є ви ще не куштували! Євген Клопотенко пропонує відійти від звичної рецептури класичного та знаного всіма салату, та приготувати його з грибами. Гайда готувати разом зі Смачно 24!
Інгредієнти
-
Гриби
250 г
-
Духмяний перець
3 шт.
-
Зелений горошок
1 банка
-
Картопля
3 шт.
-
Курка
450 г
-
Лавровий лист
1 шт.
-
Майонез
3 ст. л.
-
Олія соняшникова
1 ст. л.
-
Морква
2 шт.
-
Квашений огірок
4 шт.
-
Яйце
4 шт.
Рецепт приготування
1
Ретельно помийте гриби, найкраще смакують печериці. Просушіть їх паперовим рушником та викладіть на деко для випікання. Збризніть гриби олією та запікайте в духовці при температурі 180 градусів 20 хвилин. Дістаньте печериці з духовки та дайте охолонути.
2
Заздалегідь відваріть яйця, картоплю в мундирі та моркву. Наріжте овочі та яйця середніми кубиками та викладіть в салатницю.
3
Відваріть куряче філе в підсоленій воді з лавровим листком та горошинами перцю до готовності та охолодіть. Наріжте м'ясо невеликими кубиками та додайте до салату.
4
Запечені печериці наріжте середнім кубиком, солоні огірки розріжте навпіл та теж поріжте кубиками. Додайте інгредієнти до салату.
5
Ретельно вимішайте всі інгредієнти в салатниці, додайте зеленого горошку та майонезу – перемішайте до однорідності.
6
За бажанням посоліть та поперчіть салат та подавайте до столу. Смачного!