Салат олів'є з грибами за рецептом Євгена Клопотенка -

45 хв

5 порцій

305 ккал

0 / 5
Олів'є з грибами від Євгена Клопотенка: рецепт, фото

Як приготувати салат олів’є з грибами/Смачно24

Ми впевнені, що такого салату олів’є ви ще не куштували! Євген Клопотенко пропонує відійти від звичної рецептури класичного та знаного всіма салату, та приготувати його з грибами. Гайда готувати разом зі Смачно 24!

Інгредієнти

для страви
  • Гриби

    250 г

  • Духмяний перець

    3 шт.

  • Зелений горошок

    1 банка

  • Картопля

    3 шт.

  • Курка

    450 г

  • Лавровий лист

    1 шт.

  • Майонез

    3 ст. л.

  • Олія соняшникова

    1 ст. л.

  • Морква

    2 шт.

  • Квашений огірок

    4 шт.

  • Яйце

    4 шт.

Рецепт приготування

1

Ретельно помийте гриби, найкраще смакують печериці. Просушіть їх паперовим рушником та викладіть на деко для випікання. Збризніть гриби олією та запікайте в духовці при температурі 180 градусів 20 хвилин. Дістаньте печериці з духовки та дайте охолонути.

2

Заздалегідь відваріть яйця, картоплю в мундирі та моркву. Наріжте овочі та яйця середніми кубиками та викладіть в салатницю.

3

Відваріть куряче філе в підсоленій воді з лавровим листком та горошинами перцю до готовності та охолодіть. Наріжте м'ясо невеликими кубиками та додайте до салату.

4

 Запечені печериці наріжте середнім кубиком, солоні огірки розріжте навпіл та теж поріжте кубиками. Додайте інгредієнти до салату.

5

Ретельно вимішайте всі інгредієнти в салатниці, додайте зеленого горошку та майонезу – перемішайте до однорідності.

6

За бажанням посоліть та поперчіть салат та подавайте до столу. Смачного!

 

Новини кулінарії