Рецепт домашньої халви з манки від Лізи Глінської -
4 год 5 хв
4 порції
290 ккал
Як приготувати халву з манки/Смачно24
Якщо ви ніколи ще не куштували халву з манки у вас є чудова можливість приготувати її за рецептом талановитого кондитера – Єлизавети Глінської. Не втрачайте такої можливості, гайда готувати цей корисний смаколик без випікання разом зі Смачно 24!
Інгредієнти
-
Вода
50 мл
-
Кокосове молоко
200 мл
-
Манна крупа
250 г
-
Мед
30 мл
-
Пекан
50 г
-
Сушене манго
50 г
Рецепт приготування
1
Розігрійте сковорідку з кокосовим маслом та при постійному помішуванні підсмажте манну крупу протягом 3-5 хвилин.
2
У теплій воді розчиніть мед та з’єднайте з кокосовим молоком. Влийте суміш до манної крупи, перемішайте та зніміть з вогню.
3
Заздалегідь обсмажте горіхи та подрібніть їх ножем. Додайте горіхи та шматочки манго до манки, перемішайте та викладіть масу у форму.
4
Покладіть халву в холодильник на кілька годин. Готову халву з манки наріжте на порційні шматочки та подавайте до столу. Смачного!
Поради щодо приготування
Пекан та сушене манго можна замінити на будь-які горіхи та сухофрукти, головне щоб загальна маса була 100 грамів.