Як приготувати стейк: легкий рецепт -
7 хв
1 порція
270 ккал
Рецепт стейку/Смачно24
Відмінний смажений стейк – це класика та водночас маленький шедевр. При приготуванні стейку важливо правильно обрати температуру та сковорідку з товстим дном. А от скільки його готувати, все залежить від того, який ступінь просмаження ви полюбляєте.
Інгредієнти
-
Червоне сухе вино
5 ст. л.
-
Мелений чорний перець
за смаком
-
Сіль
за смаком
-
Стейк
250 г
Рецепт приготування
1
М’ясо для стейку помити, промокнути паперовим рушником та додати спецій. Жировий шар проколоти виделкою кілька разів.
2
В сковорідку налийте олії та розігрійте її.
3
Покладіть стейк в сковорідку та обсмажте з кожної сторони по 1 хвилині.
4
Викладіть підсмажений стейк на фольгу та обгорніть його, щоб стейк не втратив температуру та постояв 2-3 хвилини.
5
Сік, який утворився під час смаження стейку не виливайте. Додайте до нього червоне сухе вино та проваріть. Додайте спецій. Смачного!