Як приготувати пасту Карбонара: легкий рецепт -

55 хв

4 порції

347 ккал

0 / 5

Класичний рецепт приготування італійської пасти Карбонара від Смачно 24.

Інгредієнти

для страви
  • Бекон

    100 г

  • Мелений чорний перець

    за смаком

  • Оливкова олія

    1 ст. л.

  • Вершки

    3 ст. л.

  • Сіль

    за смаком

  • Спагетті

    400 г

  • Сир Пармезан

    50 г

  • Яйце

    3 шт.

Рецепт приготування

1

Відваріть спагетті, процідіть та дайте воді добре стекти.

2

Бекон наріжте тоненькими шматочками та підсмажте на оливковій олії.

3

Збийте вінчиком яйця, додайте до них вершки та тертий пармезан. Ретельно перемішайте суміш та додайте спецій.

4

Змішайте спагетті з беконом, потім з соусом. Посипте страву пармезаном. Смачного!

Новини кулінарії