Вівсяний пиріг на сніданок – вегетаріанський рецепт -
30 хв
2 порції
815 ккал
Як приготувати вегетаріанський вівсяний пиріг/Смачно24
Простий рецепт сніданку для двох – запечений вівсяний пиріг з інжирами, без лактози, глютену, та тваринних продуктів. Вся «складність» приготування полягає лише в змішуванні інгредієнтів, все інше за Вас зробить духова піч.
Гайда готувати разом зі Смачно 24!
Інгредієнти
-
Рисовий сироп
2 ст. л.
-
Мелена кориця
1 ч. л.
-
Вівсяне борошно
40 г
-
Вівсяне молоко
300 мл
-
Вівсяні пластівці
90 г
-
Насіння чіа
20 г
-
Сода
1 ч. л.
-
Сіль
за смаком
Рецепт приготування
1
Помістіть всі інгредієнти в містку мисочку. Ретельно змішайте до однорідної маси та лишіть настоюватися на 5-10 хв.
2
Тим часом розігрійте духову піч до 190 градусів. Збризніть формочку для випікання олією-спреєм та перемістіть туди всю масу. За бажанням можна прикрасити пиріг тонко нарізаним інжиром та гарбузовим насінням (або будь-якими іншими фруктами чи ягодами на ваш смак).
3
Випікайте впродовж 18-20 хв. Цей вівсяний пиріг також смакує у поєднанні з арахісовою пастою та кокосовим йогуртом. Смачного!