Вівсяна каша з вишнею і горіхами від Євгена Клопотенко
                                
                                    
                                    -
                                
                            
                        
                            
                                20 хв
                        
                            2 порції
                        
                            280 ккал
                        
                Як приготувати вівсянку на сніданок/Смачно24
Приготуйте на сніданок дітям вівсяну кашу на молоці з вишнями та насінням за рецептом українського шеф-кухаря Євгена Клопотенко та здивуйте малечу корисною стравою. Повірте, перед такою вівсянкою не зможе встояти ніхто! Гайда готувати разом.
Інгредієнти
- 
                                                    
Насіння гарбуза
2 ст. л.
 - 
                                                    
Вишня
80 г
 - 
                                                    
Вода
300 мл
 - 
                                                    
Волоські горіхи
30 г
 - 
                                                    
Мелена кориця
за смаком
 - 
                                                    
Молоко
300 мл
 - 
                                                    
Мед
2 ст. л.
 - 
                                                    
Вівсяні пластівці
150 г
 - 
                                                    
Вершкове масло
20 г
 
Рецепт приготування
1
Якщо для вівсянки ви використовуватимете морожену вишню – розморозьте її. Злийте сік з вишні.
2
У невеличкій каструлі відваріть вівсяні пластівці у воді та доведіть до кипіння. Влийте молоко, корицю і варіть вівсянку ще 2-3 хвилини. Зніміть кашу з вогню, додайте вершкове масло та перемішайте.
3
Рясно полийте кашу медом, посипте горішками та гарбузовим насінням. Викладіть вишню та подавайте до столу. Смачного!