Варення з абрикосів "П'ятихвилинка": рецепт -
1 год
4 порції
240 ккал
Як приготувати варення з абрикосів/Смачно24
Абрикосове варення – найсмачніша заготівля на зиму. Варення з ароматних та солодких абрикосів, ласувати якими так полюбляють діти, чудово підійде для начинки кексів, тортиків, або просто зі свіжим хлібом.
Інгредієнти
-
Абрикоси
2 кг
-
Цукор
600 г
Рецепт приготування
1
Помийте абрикоси, видаліть кісточки і покладіть в каструлю, у якій будете варити варення.
2
Посипте абрикоси цукром і залиште на 10-12 годин. За цей час абрикоси пустять сік.
3
Поставте абрикоси на вогонь і помішуючи, нагрійте на великому вогні до кипіння.
4
Варіть протягом 5 хвилин, після чого відразу розкладіть в стерилізовані сухі банки і закрийте.
5
Переверніть банки догори дном, накрийте рушником і залиште до повного охолодження.