Як приготувати уху вдома: рецепт з форелі -

3 год

6 порцій

198 ккал

0 / 5
Уха з форелі вдома: покроковий рецепт приготування ухи

Рецепт ухи вдома/Смачно24

В холодну пору так і хочеться скуштувати гарячого супу, щоб зігрітись та посмакувати рибкою. Смачно 24 підготував для вас рецепт справжньої ухи з форелі, яку ви з легкістю зможете приготувати вдома.

Інгредієнти

для страви
  • Вода

    1,5 - 2 л

  • Картопля

    2 шт.

  • Лавровий лист

    за смаком

  • Цибуля ріпчаста

    1 шт.

  • Мелений чорний перець

    за смаком

  • Морква

    1 шт.

  • Петрушка (зелень)

    за смаком

  • Сіль

    за смаком

  • Кріп (зелень)

    за смаком

  • Форель

    2,5 - 3 кг

  • Часник

    1 зубчик

Рецепт приготування

1

Ретельно миємо та чистимо рибу, видаляємо нутрощі та промиваємо форель. Відріжте рибі голову, плавники та хвіст. Наріжте форель стейками та покладіть в окрему миску. Цибулю та моркву почистіть.

2

У велику каструлю наберіть води, посоліть та додайте спецій. Загорніть у марлю хвіст, плавники та голову форелі й відправте в каструлю. Варіть бульйон на середньому вогні близько години разом з овочами.

3

Вийміть марлю з рибою, цибулю та моркву – їх ми вже не будемо використовувати в супі. Почистіть картоплю, наріжте великими шматками та додайте до бульйону.

4

Додайте в суп стейки форелі, посоліть та додайте перцю. Варіть уху до готовності риби.

5

Наприкінці приготування рибного супу додайте нарізаний часник та зелень. Накрийте уху кришкою, виключіть вогонь та дайте супу настоятись близько 10 хвилин. Смачного!

Новини кулінарії