Як приготувати цибулевий суп: рецепт від Лізи Глінської
                                
                                     -
                                    -
                                
                            
                        
                            
                                2 год
                        
                            4 порції
                        
                            80 ккал
                        
 
                Цибулевий суп від Лізи Глінської/Смачно24
Якщо ви ще не куштували цибулевий суп – не зволікайте! Єлизавета Глінська поділилась своїм рецептом цибулевого супу та вказала на тонкощі його приготування. Суп доволі простий у приготуванні, для нього не потрібні дорогі продукти, а його смак зачарує вас з першої ложки. Гайда готувати разом!
Інгредієнти
- 
                                                    Багет для декору 
- 
                                                    Білий перець за смаком 
- 
                                                    Курячий або овочевий бульйон 2 л 
- 
                                                    Цибуля ріпчаста 2 кг 
- 
                                                    Вершкове масло 200 г 
- 
                                                    Сіль за смаком 
- 
                                                    Сир Грюєр для подачі 
- 
                                                    Чебрець (зелень) за смаком 
Рецепт приготування
1
Помийте та почистіть цибулю від лушпиння, розріжте на дві половинки. Кожну з половинок цибулі поріжте тоненькими півкільцями. В процесі приготування цибуля повинна буквально розчинитися у бульйоні.
2
У каструлі об’ємом 3-4 літри розтопіть вершкове масло та обсмажте на ньому порізану цибулю. Посоліть цибулю та перемішайте. Скрутіть вогонь під каструлею, накрийте кришкою та тушкуйте цибулю у вершковому маслі 1-1,5 години, не забувайте помішувати засмажку.
3
Налийте до цибулі весь бульйон, підкрутіть газ під каструлею та дайте супу покипіти ще 10-15 хвилин. Спробуйте суп на спеції, та за необхідністю досоліть або поперчіть. Половину цибулевого супу подрібніть блендером в окремій посудині та знову долийте в загальну каструлю, в якій ви готували суп.
4
Додатково для цибулевого супу підсмажте грінки з багета та натріть сиром. Смачного!
 
                                                                     
                                                                     
                                                                     
                                                                     
                                                                     
                                                                     
                                                                     
                                                                    