Цибулеві кільця у клярі: рецепт закуски для компанії -

25 хв

10 порцій

142 ккал

0 / 5
Цибулеві кільця у клярі: простий рецепт в домашніх умовах

Як приготувати цибулеві кільця/Смачно24

Хрумка та соковита цибулька підсмажена в олії чудово пасуватиме для частувань великих компаній, для перегляду фільмів та інших святкувань. Закуска з цибулі швидка у приготуванні та сподобається кожному. Гайда готувати разом зі Смачно 24!

Інгредієнти

для страви
  • Цибуля ріпчаста

    4 шт.

  • Олія соняшникова

    1 л

  • Молоко

    1 склянка

  • Борошно пшеничне

    1 склянка

  • Сіль

    1/2 ч. л.

Рецепт приготування

1

Ретельно почистіть цибулю від лушпиння, наріжте тонкими кільцями. Залийте цибулю молоком, щоб позбутись гіркоти. Достатньо вимочити її протягом 15 хвилин.

2

У велику каструлю з товстим дном налийте олію для смаження та нагрійте до 190 градусів.

3

Цибулю витягніть з молока та відіжміть. Обваляйте кільця цибулі в борошні та обсмажте в олії близько хвилини. Викладіть готові кільця цибулі на паперовий рушник, щоб позбутись зайвого жиру. Смачного!

Новини кулінарії