Рецепт тірамісу без яєць з маскарпоне -

2 год 25 хв

6 порцій

490 ккал

0 / 5
Тірамісу без яєць з маскарпоне – рецепт в домашніх умовах

Як приготувати тірамісу без яєць/Смачно24

Смачно 24 підготував для вас швидкий та безпечний рецепт італійського десерту Тірамісу без яєць. 

Десерт без випікання, легко готується вдома, а смакує наче ви його придбали у кондитерському магазині. Гайда готувати разом!

Інгредієнти

для десерту
  • Лікер Бейліз/Амаретто/Куантро

    1-2 ст. л.

  • Мелена кава

    30 г

  • Печиво Савоярді

    16-18 шт.

  • Цукрова пудра

    100 г

  • Вершки 33%

    150-200 мл

  • Сир Маскарпоне

    500 г

Рецепт приготування

1

Заваріть міцну каву з 200 мл води. Вершки попередньо повинні охолодитись в холодильнику, для кращого збивання.

2

У глибокій мисці збийте вершки з цукровою пудрою до м'яких піків. Невеликими порціями додавайте до вершків сир Маскарпоне та обережно вимішуємо масу.

3

З’єднайте охолоджену каву з лікером Амаретто та швидкими рухами занурюйте у суміш печиво Савоярді, щоб воно не встигло розм'якнути.

4

Одразу викладайте печиво у форму для десерту. На шар печива викладіть шар крему, далі знову печиво.

5

Крем, що залишився рівномірно розподіліть по поверхні десерту. Посипте готовий десерт какао або тертим шоколадом та відправте в холодильник охолоджуватись на кілька годин. Смачного!

Новини кулінарії