Домашній суп з рисом: легкий рецепт приготування -
30 хв
2 порції
89 ккал
Як приготувати домашній рисовий суп без м’яса/Смачно24
Запорука хорошого початку дня – це корисний та поживний сніданок, а рецепт рисового супу чудово підійде для першого прийому їжі. Простий рецепт приготування рисового супу без м’яса вдома підійде для кожного. Рисовий суп надзвичайно простий у приготуванні та смакує зі свіжим і хрустким шматочком хліба. Приготуйте рисовий суп за рецептом Смачно 24.
Інгредієнти
-
Картопля
1 шт.
-
Лавровий лист
за смаком
-
Цибуля ріпчаста
1 шт.
-
Мелений чорний перець
за смаком
-
Морква
1 шт.
-
Петрушка (зелень)
за смаком
-
Рис довгозернистий
1/2 склянки
-
Сіль
за смаком
-
Часник
1 зубчик
Рецепт приготування
1
Ретельно промийте довгозернистий рис, щоб вода була чиста та прозора. У каструлі доведіть воду до кипіння, приблизно 1 літр.
2
Помийте та почистіть овочі: моркву поріжте великими шматочками, цибулю наріжте дрібно, картоплю – середніми кубиками. Почистіть часник та розплющіть його лезом ножа.
3
У киплячу воду додайте зубчик часнику, сіль, перець, лавровий лист і сухі спеції для смаку та аромату. Киньте в каструлю цибулю і моркву, доведіть суп до кипіння і варіть на маленькому вогні 5-7 хвилин. Додайте картоплю і варіть овочі ще 15 хвилин на маленькому вогні.
4
Додайте в суп рис та варіть суп до його готовності. Спробуйте суп на спеції та досоліть або поперчіть за бажанням. В готовий суп дрібно наріжте зелень петрушки. Смачного!