Стейк з цвітної капусти на грилі – смачний рецепт вдома -
45 хв
2 порції
98 ккал
Як приготувати стейк з цвітної капусти/Смачно24
Найкращі стейки з цвітної капусти – це вирізані з середини голівки.
В жодному разі не відварюйте цвітну капусту перед приготуванням стейків. Вона повинна залишатись сирою, а в готовому вигляді – аль-денте.
Гайда готувати разом зі Смачно 24!
Інгредієнти
-
Оливкова олія
3 ст. л.
-
Перець чилі
1 ч. л.
-
Петрушка (зелень)
2 гілочки
-
Цвітна капуста
1 головка
-
Цедра лимону
1 шт.
-
Часник
2 зубчики
Рецепт приготування
1
Ретельно помийте цвітну капусту. Наріжте її на стейки товщиною в палець.
2
Обсмажте стейки з цвітної капусти на розігрітій сковорідці з додаванням оливкової олії. Обсмажуйте з обох сторін до золотистої скоринки.
3
Додайте на сковорідку подрібнений часник, цедру та сік лимона. За бажанням посоліть страву та переверніть на інший бік.
4
Готові стейки з цвітної капусти викладіть на тарілку, посипте дрібно нарізаною зеленню петрушки та подавайте до столу. Смачного!