Стейк з цвітної капусти на грилі – смачний рецепт вдома -

45 хв

2 порції

98 ккал

0 / 5
Стейк з цвітної капусти на грилі – рецепт овочевого стейку

Як приготувати стейк з цвітної капусти/Смачно24

Найкращі стейки з цвітної капусти  – це вирізані з середини голівки. 

В жодному разі не відварюйте цвітну капусту перед приготуванням стейків. Вона повинна залишатись сирою, а в готовому вигляді – аль-денте.

Гайда готувати разом зі Смачно 24!

Інгредієнти

для страви
  • Оливкова олія

    3 ст. л.

  • Перець чилі

    1 ч. л.

  • Петрушка (зелень)

    2 гілочки

  • Цвітна капуста

    1 головка

  • Цедра лимону

    1 шт.

  • Часник

    2 зубчики

Рецепт приготування

1

Ретельно помийте цвітну капусту. Наріжте її на стейки товщиною в палець.

2

Обсмажте стейки з цвітної капусти на розігрітій сковорідці з додаванням оливкової олії. Обсмажуйте з обох сторін до золотистої скоринки.

3

Додайте на сковорідку подрібнений часник, цедру та сік лимона. За бажанням посоліть страву та переверніть на інший бік.

4

Готові стейки з цвітної капусти викладіть на тарілку, посипте дрібно нарізаною зеленню петрушки та подавайте до столу. Смачного!

Новини кулінарії