Як приготувати спаржу в беконі: рецепт за 15 хвилин -
15 хв
4 порції
85 ккал
Як швидко приготувати спаржу в беконі/Смачно24
У сезон спаржі Смачно 24 підготував для вас надзвичайно швидкий у приготуванні рецепт для всієї родини. Яку спаржу обрати для страви – обирайте самі, але пам’ятайте, що зелена найароматніша. Гайда готувати разом!
Читайте також: Як правильно приготувати спаржу: корисні поради
Інгредієнти
-
Бекон
5 скибочок
-
Спаржа
1 кг
-
Сир Пармезан
за смаком
Рецепт приготування
1
Ретельно помийте спаржу водою та зріжте кінчики. Занурте спаржу у підсолений кип'яток на 3 хвилини, вийміть та покладіть на паперовий рушник.
2
Наріжте бекон тоненькими скибками або придбайте вже нарізаний та обмотайте ним кілька стеблин спаржі. Зафіксуйте бекон за допомогою кулінарної нитки.
3
Коли вся спаржа обмотана у “букетики” з беконом ви можете підсмажити їх на сковорідці гриль або запекти у розігрітій до 190 градусів духовці до скоринки.
4
Готову спаржу в беконі подавайте до столу гарячою, за бажанням натріть зверху сир Пармезан. Смачного!