Як приготувати солодкі кабачки на зиму вдома -

45 хв

2 порції

160 ккал

0 / 5
Солодкі кабачки на зиму – рецепт консервованих кабачків

Рецепт солодких кабачків на зиму/Смачно24

Консервовані солодкі кабачки за рецептом Смачно 24 нагадують за смаком шматочки ананасу. Спробуйте приготувати смачну заготовку на зиму вдома власноруч!

Інгредієнти

для страви
  • Апельсин

    1 шт.

  • Ванільний цукор

    за смаком

  • Вода

    за смаком

  • Кабачок

    3 шт.

  • Лимонна кислота

    за смаком

  • Цукор

    за смаком

Рецепт приготування

1

Ретельно миємо кабачки та нарізаємо середнім кубиком – такий метод нарізки найкращий для цього рецепту.

2

Заздалегідь простерилізуйте банки та кришки для консервації кабачків.

3

Апельсин помийте, обшпарте окропом та просушіть паперовим рушником. Зніміть з фрукта цедру та видавіть сік.

4

Цедру апельсина викладіть на дно банки, зверху щільно шматочки кабачків.

5

В каструлі розчиніть цукор у теплій воді, влийте сік апельсина, щіпку ванільного цукру і лимонної кислоти. Дайте сиропу покипіти кілька хвилин та залийте ним банки з кабачками.

6

Накрийте заготовки кришками та проваріть банки у великій каструлі з водою 15 хвилин на повільному вогні. Не забудьте на дно каструлі покласти ганчірку, щоб дно банки не дало тріщин.

7

Дістаємо банки з кабачками з каструлі та закриваємо кришками. Переверніть консервацію дном вгору та закутайте в теплий рушник доки вона не охолоне. Смачного!

Новини кулінарії