Солодка кіноа зі смаженою грушею: рецепт -
20 хв
1 порція
182 ккал
Як приготувати солодке кіноа:рецепт/Смачно24
Ця страва з кіноа може бути чудовим теплим десертом, що урізноманітнить сірі будні. Не зважаючи на свою чималу калорійність, цей десерт не містить у собі ні зайвих цукрів, ні глютену, ні тваринних продуктів.
Гайда готувати корисні та смачні страви разом зі Смачно 24!
Інгредієнти
-
Насіння гарбуза
10 г
-
Вода
140 мл
-
Груша
1/4 шт.
-
Кіноа
70 г
-
Згущене кокосове молоко
50 г
-
Мелена кориця
1 ч. л.
-
Рисово-кокосове молоко
220 мл
-
Фундукова паста
15 г
Рецепт приготування
1
Спочатку потрібно зварити кіноа. Помістіть крупу в каструлю та залийте водою, варіть на маленькому вогні впродовж 5-7 хвилин. Після цього додайте рослинне молоко на ваш смак та варіть ще кілька хвилин, перемішуючи час від часу. Каша буде готовою, коли стане м’якою, а молоко змінить свій білий колір на бежевий. Зауважимо, що кіноа необхідно зважувати в сухому вигляді.
2
Поки кіноа вариться, відріжте 1/4 груші та обсмажте її на сухій пательні до золотистої скоринки.
3
Готову кашу помістіть у тарілку, туди ж покладіть обсмажену грушу. Зверху можна полити фундуковою пастою та посипати меленою корицею з гарбузовим насінням.
4
Щоб цей десерт смакував особливо вишукано, спробуйте додати згущене кокосове молоко. Перед тим, як полити ним кіноа, краще підігріти його, така консистенція краще змішується з кашею, і смакує значно ліпше. Смачного!