Смачний рецепт омлету з копченою сьомгою -
25 хв
4 порції
180 ккал
Як приготувати омлет з сьомгою вдома/Смачно24
Запечений омлет з сьомгою – це ідеальний варіант сніданку. Копчену сьомгу легко можна замінити на відварену курку, домашній сир або дрібно нарізані овочі. Страва надзвичайно швидка у приготуванні та ситна. Гайда готувати разом зі Смачно 24!
Інгредієнти
-
Копчена сьомга
100 г
-
Мелений чорний перець
за смаком
-
Петрушка (зелень)
за смаком
-
Вершкове масло
100 г
-
Сіль
за смаком
-
Тости
за смаком
-
Яйце
4 шт.
Рецепт приготування
1
У невеликій каструлі або на паровій бані розтопіть вершкове масло та розлийте його по формах, у яких ви будете запікати омлет.
2
Сьомгу поріжте на невеликі шматочки та викладіть у формочки, посипте подрібненою зеленню петрушки.
3
У кожну формочку вибийте яйце, але не перемішуйте всі інгредієнти. Додайте спецій за смаком та випікайте в розігрітій духовці до 180 градусів 15-20 хвилин.
4
До запеченого омлету з сьомгою чудово смакують підсмажені тости до хрусткої скоринки. Приготувати їх дуже просто та швидко. Розігрійте сковорідку з вершковим маслом та обсмажте хліб з обох сторін до скоринки. Смачного!