Рецепт трюфелів вдома: смачніше ніж у кондитерській -
8 год
15 порцій
510 ккал
Як приготувати шоколадний трюфель вдома/Смачно24
Приготуйте шоколадні трюфелі вдома та здивуйте своїх рідних надзвичайним смаком вишуканих цукерок. Щоб урізноманітнити вигляд трюфелів, крім какао їх можна обваляти у кокосовій стружці, перемелених горішках або кольоровій ягідній пудрі. Гайда готувати разом зі Смачно 24!
Інгредієнти
-
Ягідне або фруктове пюре
50 г
-
Какао
для декору
-
Лікер Бейліз/Амаретто/Куантро
1 ст. л.
-
Вершки 33%
70 г
-
Чорний шоколад
150 г
Рецепт приготування
1
У невеликій каструлі добре прогрійте вершки, але не доведіть до кипіння. Подрібніть чорний шоколад та покладіть його в жаростійку посудину. Залийте шоколад гарячими вершками та перемішайте силіконовою лопаткою до однорідності. Якщо весь шоколад не розтопився у вершках, помістіть миску на водяну баню.
2
Злегка розігрійте ягідне або фруктове пюре і додайте до шоколадної маси. Влийте в каструлю лікер та перемішайте легкими рухами.
3
Поставте каструлю в холодильник, щоб шоколадна маса охолодилася та застигла. 3-4 години для шоколадної маси буде достатньо.
4
Витягніть масу для цукерок з холодильника та сформуйте круглі цукерки. В окремій мисці просійте какао через дрібне сито та обваляйте в ньому сформовані цукерки. Смачного!