Рецепт смачного шоколадного пудингу вдома за 15 хвилин -

15 хв

4 порції

389 ккал

0 / 5
Рецепт шоколадного пудингу за 15 хвилин в домашніх умовах

Як приготувати шоколадний пудинг вдома/Смачно24

Шоколадний пудинг прийде до смаку як малим, так і дорослим. Десерт без випікання швидко готується та не потребує особливих вмінь в кулінарії.

Гайда готувати разом зі Смачно 24!

Інгредієнти

для страви
  • Ягоди на вибір (малина, полуниця, чорниця, чорна смородина)

    для декору

  • Ванільний цукор

    1 ч. л.

  • Какао

    30 г

  • Молоко

    600 мл

  • Цукор

    130 г

  • Цукрова пудра

    1 ст. л.

  • Вершки 33%

    для декору

  • Шоколадний сироп

    для декору

  • Кукурудзяний крохмаль

    3 ст. л.

Рецепт приготування

1

Ретельно змішуємо цукор, какао, кукурудзяний крохмаль та ванільний екстракт у каструлі з товстим дном.

2

Перемішуючи вливаємо молоко до сухих інгредієнтів та доводимо до кипіння на середньому вогні.

3

Зменшуємо вогонь під каструлею та варимо до загущення на маленькому вогні.

4

Розливаємо пудинг по креманках та відправляємо охолоджуватись при кімнатній температурі.

5

Охолоджений пудинг накриваємо харчовою плівкою та відправляємо в холодильник на 2-3 години.

6

Збиваємо вершки з цукровою пудрою до густих піків, висаджуємо на застиглий десерт за допомогою кондитерського мішка. Декоруємо шоколадний пудинг шоколадним сиропом та ягодами. Смачного!

Новини кулінарії