Швидкий рецепт салату з полуниці і руколи
                                
                                    
                                    -
                                
                            
                        
                            
                                25 хв
                        
                            2 порції
                        
                            290 ккал
                        
                Як приготувати салат з руколи та полуниці/Смачно24
Смак цього свіжого та корисного салату з полуниці та руколи неймовірно смачний та насичений. Свіжа полуниця у поєднанні із благородним сиром Брі – це культове поєднання смаку та аромату. Спробуйте приготувати цей вітамінний та низькокалорійний салат разом зі Смачно 24!
Інгредієнти
- 
                                                    
Білий бальзамічний оцет
3 ч. л.
 - 
                                                    
Насіння гарбуза
50 г
 - 
                                                    
Базилік (зелень)
за смаком
 - 
                                                    
Полуниця
100 г
 - 
                                                    
Мікрогрін гороху
за смаком
 - 
                                                    
Мелений чорний перець
за смаком
 - 
                                                    
Мед
1 ч. л.
 - 
                                                    
Оливкова олія
3 ч. л.
 - 
                                                    
                                                        Рукола
                                                    
                                                 
                                                 
80 г
 - 
                                                    
Сіль
за смаком
 - 
                                                    
Сир Брі
100 г
 
Рецепт приготування
1
Ретельно помийте полуницю, видаліть плодоніжки. Наріжте полуницю шматочками.
2
Помийте руколу та листя базиліку, просушіть на паперовому рушнику та викладіть порційно на тарілки. Зверху на зелень покладіть полуницю та посипте гарбузовим насінням.
3
Наріжте сир Брі невеликими скибочками та додайте до салату. Викладіть на салат мікрогрін гороху.
4
З’єднайте в окремій мисочці оливкову олію, бальзамічний оцет, мед та спеції – перемішайте. Готовим соусом полийте салат та подавайте до столу. Смачного!