Швидкий рецепт салату з полуниці і руколи -

25 хв

2 порції

290 ккал

0 / 5
Салат з полуниці, руколи і насіння соняшника: рецепт

Як приготувати салат з руколи та полуниці/Смачно24

Смак цього свіжого та корисного салату з полуниці та руколи неймовірно смачний та насичений. Свіжа полуниця у поєднанні із благородним сиром Брі  – це культове поєднання смаку та аромату. Спробуйте приготувати цей вітамінний та низькокалорійний салат разом зі Смачно 24!

Інгредієнти

для страви
  • Білий бальзамічний оцет

    3 ч. л.

  • Насіння гарбуза

    50 г

  • Базилік (зелень)

    за смаком

  • Полуниця

    100 г

  • Мікрогрін гороху

    за смаком

  • Мелений чорний перець

    за смаком

  • Мед

    1 ч. л.

  • Оливкова олія

    3 ч. л.

  • Рукола

    80 г

  • Сіль

    за смаком

  • Сир Брі

    100 г

Рецепт приготування

1

Ретельно помийте полуницю, видаліть плодоніжки. Наріжте полуницю шматочками.

2

Помийте руколу та листя базиліку, просушіть на паперовому рушнику та викладіть порційно на тарілки. Зверху на зелень покладіть полуницю та посипте гарбузовим насінням.

3

Наріжте сир Брі невеликими скибочками та додайте до салату. Викладіть на салат мікрогрін гороху.

4

З’єднайте в окремій мисочці оливкову олію, бальзамічний оцет, мед та спеції – перемішайте. Готовим соусом полийте салат та подавайте до столу. Смачного!

Новини кулінарії