Салат "Шуба" з яблуками: смачний рецепт -

45 хв

6 порцій

135 ккал

0 / 5

Готуємо салат “Шуба” з яблуками/Смачно24

Якщо вам набрид традиційний салат “Шуба” з оселедцем, і вам хочеться чогось нового – ми знаємо, як вам допомогти отримати бажане. Класичний салат “Шуба” з оселедцем теж має свої варіанти приготування, найцікавіший з усіх – це з додаванням яблук. Приготуйте салат “Шуба” з яблуками та здивуйте своїх рідних цікавим поєднанням смаків разом зі Смачно 24.

Інгредієнти

для салату
  • Картопля

    2 шт.

  • Цибуля ріпчаста

    1 шт.

  • Майонез

    120 г

  • Морква

    2 шт.

  • Оселедець

    250 г

  • Яблука

    2 шт.

  • Яйце

    5 шт.

Рецепт приготування

1

Відваріть картоплю і моркву у підсоленій воді до готовності. Натріть овочі на грубій тертці в окремі мисочки.

2

Помийте курячі яйця, відваріть їх сім хвилин у підсоленій воді та почистьте від шкарлупи. Розріжте яйця на половинки та розділіть жовток і білок.

3

Ретельно помийте яблука, зріжте шкірку та видаліть насіння з половинок. Почистьте цибулю та наріжте тоненькими кільцями.

4

Для формування салату оберіть глибоку салатницю з рівним дном. Викладіть в неї порізане філе оселедця шматочками, зверху – цибульку кільцями. Щедро змастіть шар майонезом.

5

Наступним шаром в салаті будуть яблука, їх потріть на грубій тертці одразу в салатницю та змастіть майонезом. Робити цей процес потрібно швидко, щоб яблуками не потемніли.

6

Викладіть картоплю, потім майонез, далі моркву і знову майонез. Майонезу не жалійте, адже від його кількості залежить соковитість вашого салату.

7

Натріть зверху на салат спочатку білок, розрівняйте його по всій площині салатниці. В серединку салатниці натріть жовток. Дайте готовому салату постояти в холодильнику годинку часу. Овочевим шарам необхідно трішки просякнутись майонезом. Смачного!

Новини кулінарії