Пісний рибний суп: домашній рецепт -
35 хв
4 порції
80 ккал
Як приготувати рибний суп вдома/ Смачно 24
Смачно 24 підготував для вас покроковий рецепт домашнього рибного супу, який чудово підійде для посту. Рибний суп низькокалорійний та швидкий у приготуванні. Для приготування рибного супу можна обрати як хек, так і лосось. Гайда готувати!
Інгредієнти
-
Вода
1,5 л
-
Запашний перець горошком
3 шт.
-
Картопля
3 шт.
-
Лавровий лист
1 шт.
-
Цибуля ріпчаста
1 шт.
-
Морква
1 шт.
-
Петрушка (зелень)
2 гілочки
-
Кріп (зелень)
2 гілочки
-
Хек
400 г
Рецепт приготування
1
Ретельно помийте рибу, якщо ви придбали заморожену – заздалегідь її розморозьте. Філе риби наріжте середніми шматками та збризніть лимонним соком.
2
Для приготування рибного бульйону відваріть хек у підсоленій воді з лавровим листком та чорним перцем горошком. Як тільки вода почне кипіти, зменште вогонь та варіть 10-15 хвилин.
3
Помийте овочі водою, почистіть від шкірки та наріжте дрібним кубиком картоплю. Почищену моркву натріть на тертці, цибулю – дрібно пошинкуйте. Додайте овочі та зелень до бульйону, посоліть рибний суп за смаком. Смачного!