Пісний рибний суп: домашній рецепт
                                
                                     -
                                    -
                                
                            
                        
                            
                                35 хв
                        
                            4 порції
                        
                            80 ккал
                        
 
                Як приготувати рибний суп вдома/ Смачно 24
Смачно 24 підготував для вас покроковий рецепт домашнього рибного супу, який чудово підійде для посту. Рибний суп низькокалорійний та швидкий у приготуванні. Для приготування рибного супу можна обрати як хек, так і лосось. Гайда готувати!
Інгредієнти
- 
                                                    Вода 1,5 л 
- 
                                                    Запашний перець горошком 3 шт. 
- 
                                                    Картопля 3 шт. 
- 
                                                    Лавровий лист 1 шт. 
- 
                                                    Цибуля ріпчаста 1 шт. 
- 
                                                    Морква 1 шт. 
- 
                                                    Петрушка (зелень) 2 гілочки 
- 
                                                    Кріп (зелень) 2 гілочки 
- 
                                                    Хек 400 г 
Рецепт приготування
1
Ретельно помийте рибу, якщо ви придбали заморожену – заздалегідь її розморозьте. Філе риби наріжте середніми шматками та збризніть лимонним соком.
2
Для приготування рибного бульйону відваріть хек у підсоленій воді з лавровим листком та чорним перцем горошком. Як тільки вода почне кипіти, зменште вогонь та варіть 10-15 хвилин.
3
Помийте овочі водою, почистіть від шкірки та наріжте дрібним кубиком картоплю. Почищену моркву натріть на тертці, цибулю – дрібно пошинкуйте. Додайте овочі та зелень до бульйону, посоліть рибний суп за смаком. Смачного!
 
                                                                     
                                                                     
                                                                     
                                                                     
                                                                     
                                                                     
                                                                     
                                                                    