Рецепт рулетів з баклажана та помідорів -
45 хв
10 порцій
160 ккал
Як приготувати рулети з баклажана і помідорів/Смачно24
Рулетики з баклажана – це завжди смачна, швидка та оригінальна закуска, як для святкового столу, так й для буденного. Смачно 24 підготував для вас легкий рецепт холодної закуски з баклажана і помідорів на кожен день. Гайда готувати разом!
Інгредієнти
-
Баклажан
2 шт.
-
Майонез
100 г
-
Мелений чорний перець
за смаком
-
Помідор
4 шт.
-
Кріп (зелень)
за смаком
-
Часник
2-3 зубчики
Рецепт приготування
1
Ретельно миємо баклажани, нарізаємо їх довгими скибочками та натираємо сіллю. Залишаємо їх на кілька хвилин, щоб вийшла гіркота.
2
На деко для випікання викладіть пергамент, збризніть олією та запечіть баклажани близько 10-12 хвилин при 180 градусах. Готові скибочки баклажанів охолодіть.
3
У окремій мисочці змішайте подрібнений кріп, майонез, чорний мелений перець та вичавлений часник. Помийте помідори та наріжте їх півкільцями.
4
Змастіть скибочку запеченого баклажана приготованим соусом, викладіть шматочок помідора та загорніть все в рулет. Готові рулетики з баклажана і помідорів подавайте до столу одразу, як закінчили їх формувати. Смачного!