Рецепт запечених курячих крилець з травами
-
30 хв
4 порції
210 ккал

Курячі крильця, мабуть, люблять усі. Хрумка скоринка, ніжне та соковите м’ясо з неперевершеним пряним ароматом – смакота! Цей рецепт курячих крилець в духовці набагато корисніший ніж смажений на сковорідці. Ми впевнені, що він стане вашим улюбленим рецептом, адже не потребує багато часу на приготування.
Інгредієнти
-
Курячі крильця
1 кг
-
Лимонний сік
0,5 шт.
-
Оливкова олія
3 ст. л.
-
Петрушка (зелень)
1 за смаком
-
Сіль
1 за смаком
-
Чебрець (зелень)
1 за смаком
Рецепт приготування
1
Розігрійте духовку до 220 градусів.
2
Обваляйте крильця в суміші солі, перцю, оливкової олії і лимонного соку та залиште маринуватися на 10 хвилин.
3
Викладіть крильця на деко так, щоб між ними було достатньо місця, відправте в духовку.
4
Готуйте курячі крильця 15 хвилин, потім переверніть і запікайте ще 10-15 хвилин.
5
Посипте крильця травами і цибулею, збризніть лимонним соком перед подачею. Смачного!
Поради щодо приготування
За бажанням можна додатково приготувати гарнір з картоплі або рису. Також курячі крильця чудово смакують зі свіжими овочевими салатами.