Рецепт варення з черешень з кісточками
-
3 год
2 порції
280 ккал
![Варення з черешні з кісточкою: рецепт варення на зиму](/resources/photos/recipe/1200x675_DIR/201912/277a831cfc2-554c-46e8-9735-70e27afcb810.png?1592308245000)
Рецепт варення з черешні/Смачно24
Варення з черешні містить в собі багато вітамінів та корисних речовин, які необхідні організму в період лютих зимових морозів. Тож не ігноруйте цей смачний десерт, який до того ж – дуже легко приготувати!
Інгредієнти
-
Ванільний цукор
5 г
-
Вода
1 склянка
-
Лимонна кислота
1 г
-
Цукор
1 кг
-
Черешні
1 кг
Рецепт приготування
1
Очистіть черешні від плодоніжок і промийте ягоди, дайте воді стекти і викладіть черешні в емальовану каструлю.
2
Залийте ягоди киплячим цукровим сиропом і варіть у два підходи з перервою між варінням по 5 годин.
3
Під кінець другої варіння додайте у варення лимонну кислоту і ванільний цукор.
4
Поки варення ще гаряче, розфасуйте його в сухі стерильні банки, накрийте кришками і закатайте.