Рецепт варення з черешень без кісточок -

3 год

3 порції

300 ккал

0 / 5
Варення з черешні без кісточок: рецепт варення на зиму

Як приготувати варення з черешні/Смачно24

Варення з черешні – це неймовірно смачний десерт! Його можна подавати як окрему страву, або ж використовувати як начинку для різної випічки. Обов'язково спробуйте цей рецепт варення з черешні та заготуйте його на зиму!

Інгредієнти

для варення
  • Вода

    200 мл

  • Цукор

    1200 г

  • Черешні

    1 кг

Рецепт приготування

1

Насипте цукор в суху каструлю, залийте холодною водою і доведіть до кипіння, періодично помішуючи.

2

Коли цукор розчиниться, додайте ягоди.

3

Після того, як варення з черешні закипить, відразу ж зніміть його з плити і дайте настоятися дванадцять годин.

4

Після закінчення часу знову поставте на вогонь варення, доведіть до кипіння, а потім охолодіть до кімнатної температури.

5

Повторіть попередній крок 3-5 разів до бажаної консистенції.

6

Готове варення розлийте в стерилізовані банки і закатайте їх.

Новини кулінарії