Рецепт салату з тунцем
                                
                                     -
                                    -
                                
                            
                        
                            
                                25 хв
                        
                            2 порції
                        
                            72 ккал
                        
 
                Соковитий та простий у приготуванні салат з тунцем підійде як для обіду, так і для вечері.
Інгредієнти
- 
                                                    Жовтий помідор 1 шт. 
- 
                                                    
                                                        Помідор
                                                    
                                                 
                                                 1 шт. 
- 
                                                    Суміш салатного листя 1 пучок 
- 
                                                    
                                                        Тунець консервований у власному соку
                                                    
                                                 
                                                 1 банка 
- 
                                                    Яйце 3 шт. 
- 
                                                    Гірчиця в зернах 1 ст. л. 
- 
                                                    Лимонний сік 1 ч. л. 
- 
                                                    Мелений чорний перець за смаком 
- 
                                                    Мед 1 ч. л. 
- 
                                                    Оливкова олія 2 ст. л. 
- 
                                                    Сіль за смаком 
Рецепт приготування
1
Помийте та підсушіть салатні листя.
2
Відваріть та розріжте яйця на чотири частини.
3
Помідори наріжте скибками.
4
Злийте сік з тунця та відділіть м’ясо на невеличкі шматочки.
5
Порвіть руками листя салату, викладіть на них яйця, помідори та тунець.
6
Для соусу змішайте оливкову олію, гірчицю, мед та лимонний сік. Посоліть та поперчіть соус.
7
Полийте салат з тунця соусом та подавайте з хрустким хлібом або багетом. Смачного!
 
                                                                     
                                                                     
                                                                     
                                                                     
                                                                     
                                                                     
                                                                     
                                                                    