Рецепт салату з тунцем -

25 хв

2 порції

72 ккал

0 / 5

Соковитий та простий у приготуванні салат з тунцем підійде як для обіду, так і для вечері. 

Інгредієнти

для салату
для соусу
  • Гірчиця в зернах

    1 ст. л.

  • Лимонний сік

    1 ч. л.

  • Мелений чорний перець

    за смаком

  • Мед

    1 ч. л.

  • Оливкова олія

    2 ст. л.

  • Сіль

    за смаком

Рецепт приготування

1

Помийте та підсушіть салатні листя.

2

Відваріть та розріжте яйця на чотири частини.

3

Помідори наріжте скибками.

4

Злийте сік з тунця та відділіть м’ясо на невеличкі шматочки.

5

Порвіть руками листя салату, викладіть на них яйця, помідори та тунець.

6

Для соусу змішайте оливкову олію, гірчицю, мед та лимонний сік. Посоліть та поперчіть соус.

7

Полийте салат з тунця соусом та подавайте з хрустким хлібом або багетом. Смачного!

Новини кулінарії