Рецепт домашнього пирога з яблуками та безе -

3 год

6 порцій

290 ккал

0 / 5
Рецепт пирога з яблуками та безе – простий рецепт пирога

Як приготувати домашній пиріг з яблуками/Смачно24

Пиріг з яблуками та безе надзвичайно смачний та легкий у приготуванні. Смачно 24 пропонує вам приготувати його на десерт та подавати повністю охолодженим. Гайда готувати разом!

Інгредієнти

для випічки
  • Апельсин

    1/2 шт.

  • Ванільний цукор

    15 г

  • Олія соняшникова

    1 ст. л.

  • Мелена кориця

    1 ч. л.

  • Борошно пшеничне

    450 г

  • Розпушувач

    12 г

  • Цукор

    1 склянка

  • Вершкове масло

    250 г

  • Сметана

    2 ст. л.

  • Яблука

    1 кг

  • Яйце

    4 шт.

Рецепт приготування

1

Ретельно помийте яйця. Відокремте білки від жовтків. Яєчні білки відправте в холодильник охолоджуватися, а жовтки збийте з половиною цукру.

2

Ретельно просійте борошно та розпушувач через дрібне сито, щоб не було грудочок. Додайте суміш до жовтків та натріть до них охолоджене вершкове масло на грубій тертці.

3

Влийте сметану та додайте ванільний цукор – замісіть еластичне тісто. Загорніть готове однорідне тісто в харчову плівку та поставте відпочивати в холодильник на 30 хвилин.

4

Ретельно помийте яблука, видаліть серединки та плодоніжки та наріжте часточками товщиною близько 4 мм.

5

Розігрійте духовку до 200 градусів. На деко для випікання пирога змащеного олією викладіть розкачане тісто, сформуйте бортики.

6

Зверху на тісто викладіть яблука, збризніть їх соком апельсина та посипте корицею для аромату.

7

Відправте пиріг випікатись при 180 градусах 20 хвилин. Для приготування безе збийте білки з цукром, що залишився в густу піну.

8

Викладіть білки поверх яблук та випікайте пиріг ще 7-10 хвилин, доки вони не стануть золотавими. Смачного!

Новини кулінарії