Рецепт пухких марокканських млинців: 1000 і 1 дірочка -
45 хв
10 порцій
185 ккал
Як приготувати марокканські млинці/Смачно24
Марокканські млинці чудово смакують на сніданок, а ще смачнішими вони будуть, якщо ви подасте їх з вершковим маслом та медом. Гайда готувати разом зі Смачно 24!
Інгредієнти
-
Вода
2 склянка
-
Манна крупа
1 склянка
-
Олія соняшникова
1 ч. л.
-
Борошно пшеничне
1 склянка
-
Розпушувач
за смаком
-
Цукор
1 ч. л.
-
Сіль
1 дрібка
-
Сухі дріжджі
1 ч. л.
-
Яйце
1 шт.
Рецепт приготування
1
Ретельно просійте борошно через дрібне сито, щоб не було грудочок. У глибокій мисці змішайте всі сухі інгредієнти: борошно, манку, сіль, дріжджі, цукор та розпушувач.
2
У окремій мисці збийте виделкою яйце, влийте теплої води та перемішайте. Додайте суміш до сухих інгредієнтів тоненькою цівочкою та одразу вимішуйте тісто.
3
Влийте в масу для млинців олію та збийте всі інгредієнти міксером на низьких оборотах. Накрийте тісто харчовою плівкою та залишіть відпочити на годину.
4
Смажте марокканські млинці на маленькому вогні з одної сторони до готовності. Смачного!