Мариновані гливи з болгарським перцем – рецепт -
3 год
1 порція
142 ккал
Рецепт маринованих глив на зиму з болгарським перцем/Смачно24
Гливи надзвичайно смачно поєднуються з цибулею та болгарським перцем, що робить смак страв ще більш довершеним. Гайда готувати разом зі Смачно 24!
Інгредієнти
-
Болгарський перець
2 шт.
-
Гливи
500 г
-
Цибуля ріпчаста
за смаком
-
Перець чорний горошком
за смаком
-
Сіль
1 ст. л.
-
Оцет 9%
2 ст. л.
-
Часник
за смаком
Рецепт приготування
1
Ретельно помийте гриби, засипте їх в каструлю з киплячою водою та проваріть кілька хвилин. Викладіть гливи на паперовий рушник, щоб він увібрав зайву вологу.
2
Цибулю та болгарський перець наріжте півкільцями, часник дрібними шматочками.
3
На дно стерилізованої банки викладіть гриби та перець, зверху часник та цибулю.
4
Для маринаду додайте спецій, чорний перець горошком та оцет, залийте водою й закип’ятіть. Готовим маринадом залийте банку з грибами та простерилізуйте її 3- хвилин в киплячій воді.
5
Закрийте банку кришкою, переверніть закрутку верх дном та накрийте теплим рушником до повного охолодження. Готову закрутку з глив зберігайте в темному і прохолодному місці. Смачного!