Рецепт гарніру до шашлику – картопля з часником -

45 хв

4 порції

94 ккал

0 / 5

Вибір основного гарніру для шашлику повинен бути простим у приготуванні та максимально легкий для шлунку. Адже м’ясо досить важка страва. Запечена картопля в мундирі з часничком, до якої радимо нарізати окремо ще й свіжі овочі, найкращий вибір для шашлику.

Інгредієнти

для гарніру
  • Зелена цибуля

    за смаком

  • Картопля

    4 шт.

  • Лимонний сік

    2-3 ст. л.

  • Мелений чорний перець

    за смаком

  • Вершкове масло

    150 г

  • Сіль

    за смаком

  • Часник

    3-4 шт.

Рецепт приготування

1

Картоплю помийте та загорніть у фольгу. Якщо картопля велика – поріжте на чверть. Випікайте на грилі 30-40 хвилин до готовності.

2

Перемішайте вершкове масло з сіллю, перцем, часником, лимонним соком і зеленню.

3

Полийте сумішшю готову картоплю та подавайте до столу.

Новини кулінарії