Рецепт гарніру до шашлику – картопля з часником -
45 хв
4 порції
94 ккал
Вибір основного гарніру для шашлику повинен бути простим у приготуванні та максимально легкий для шлунку. Адже м’ясо досить важка страва. Запечена картопля в мундирі з часничком, до якої радимо нарізати окремо ще й свіжі овочі, найкращий вибір для шашлику.
Інгредієнти
-
Зелена цибуля
за смаком
-
Картопля
4 шт.
-
Лимонний сік
2-3 ст. л.
-
Мелений чорний перець
за смаком
-
Вершкове масло
150 г
-
Сіль
за смаком
-
Часник
3-4 шт.
Рецепт приготування
1
Картоплю помийте та загорніть у фольгу. Якщо картопля велика – поріжте на чверть. Випікайте на грилі 30-40 хвилин до готовності.
2
Перемішайте вершкове масло з сіллю, перцем, часником, лимонним соком і зеленню.
3
Полийте сумішшю готову картоплю та подавайте до столу.