Рецепт гарніру до шашлику – гриби з сиром
-
25 хв
6 порцій
90 ккал

Гарнір для шашлику має бути дуже простим та швидким. Хто ж хоче чекати на смачний обід на природі годинами? Тож чудовим варіантом стануть гриби з сиром, які дуже швидко посмажаться на відкритому вогні.
Інгредієнти
-
Гриби
12 шт.
-
Зелена цибуля
за смаком
-
Мелений чорний перець
за смаком
-
Вершкове масло
50 г
-
Сіль
за смаком
-
Твердий сир
60 г
-
Чебрець (зелень)
за смаком
-
Часник
3 зубчики
Рецепт приготування
1
Почистіть гриби та виріжте ніжки.
2
Сир натріть на дрібній терці.
3
Масло розітріть з подрібненим часником.
4
Змастіть капелюшки грибів часниковим маслом і обсмажте на грилі (або на шампурах) по 2 хвилини з кожного боку.
5
Посипте смажені гриби сумішшю цибулі, чебрецю, сиру і смажте ще 3 хвилини, поки сир не почне плавитися.
6
Подавати на стіл гарячими.
Поради щодо приготування
За бажанням сир можна не додавати, гриби будуть смакувати і так.