Рецепт гарніру до шашлику – гриби з сиром
                                
                                     -
                                    -
                                
                            
                        
                            
                                25 хв
                        
                            6 порцій
                        
                            90 ккал
                        
 
                Гарнір для шашлику має бути дуже простим та швидким. Хто ж хоче чекати на смачний обід на природі годинами? Тож чудовим варіантом стануть гриби з сиром, які дуже швидко посмажаться на відкритому вогні.
Інгредієнти
- 
                                                    Гриби 12 шт. 
- 
                                                    Зелена цибуля за смаком 
- 
                                                    Мелений чорний перець за смаком 
- 
                                                    Вершкове масло 50 г 
- 
                                                    Сіль за смаком 
- 
                                                    Твердий сир 60 г 
- 
                                                    Чебрець (зелень) за смаком 
- 
                                                    Часник 3 зубчики 
Рецепт приготування
1
Почистіть гриби та виріжте ніжки.
2
Сир натріть на дрібній терці.
3
Масло розітріть з подрібненим часником.
4
Змастіть капелюшки грибів часниковим маслом і обсмажте на грилі (або на шампурах) по 2 хвилини з кожного боку.
5
Посипте смажені гриби сумішшю цибулі, чебрецю, сиру і смажте ще 3 хвилини, поки сир не почне плавитися.
6
Подавати на стіл гарячими.
Поради щодо приготування
За бажанням сир можна не додавати, гриби будуть смакувати і так.
 
                                                                     
                                                                     
                                                                     
                                                                     
                                                                     
                                                                     
                                                                     
                                                                    