Рецепт для пікніка: стейк на грилі -

20 хв

2 порції

270 ккал

0 / 5

Рецепт стейку/Смачно24

Страва, приготовлена на грилі, виходить з ароматом димку, добре просмажується та має апетитну скоринку. Можна використати суміш різних прянощів, щоб смак м'яса був більш пікантним. Виконуйте покроково всі рекомендації в рецепті Смачно 24 й у вас вийде ідеальний стейк на грилі. Смачного!

Інгредієнти

Для стейку
  • Гірчиця

    2 ст. л.

  • Мелений чорний перець

    1 за смаком

  • Свинина

    1 кг

  • Соєвий соус

    4 ст. л.

  • Сіль

    1 за смаком

Рецепт приготування

1

Посоліть і поперчіть стейки. Додайте соєвий соус та гірчицю. Дайте м’ясу промаринуватися 1-2 години. Посоліть стейк за 40 хвилин до смаження.

2

Покладіть стейки на решітку грилю та обсмажте по 5 хвилин з кожного боку (залежить від товщини м’яса).

3

Зніміть м’ясо з гриля та загорніть у фольгу. Дайте м’ясу "відпочити" 15-20 хвилин. Таким чином, температура від гарячої скоринки піде в середину м'яса і воно готується.

4

Викладіть стейк на тарілки, можете додати овочі чи соус за власним бажанням.

Новини кулінарії