Помадка на паску: рецепт з цитрусовими
-
5 хв
6 порцій
160 ккал
![Помадка на паску з цукрової пудри, яка не обсипається](/resources/photos/recipe/1200x675_DIR/202004/7930be979f7-9e9f-4d54-bafa-485b25887989.jpg?1585903670000)
Як приготувати помадку для паски на Великдень/Смачно24
Це неймовірно смачний рецепт цитрусової помадки для паски. За бажанням лимон можна замінити на апельсин або лайм. Головно умова – паска повинна бути гарячою, на холодній випічці помадка не буде добре триматись. Гайда готувати разом зі Смачно 24!
Інгредієнти
-
Лимонний сік
1 шт.
-
Цукрова пудра
1 склянка
Рецепт приготування
1
Ретельно помийте лимон, зніміть з нього цедру на дрібній тертці.
2
В глибоку миску насипте цукрову пудру, якщо вона у вас грудочками – просійте через дрібне сито.
3
Вичавіть сік з лимона до цукрової пудри та розмішайте вінчиком до однорідної консистенції. Полийте гарячу паску цитрусовою помадкою та посипте цедрою. Смачного!