Рецепт пюре з зеленого горошку на вершках
                                
                                    
                                    -
                                
                            
                        
                            
                                25 хв
                        
                            4 порції
                        
                            142 ккал
                        
                Як приготувати пюре з зеленого горошку/Смачно24
Якщо ви ще не куштували пюре з зеленого горошку, не гайте часу, хутчіш приготуйте цей надзвичайно смачний гарнір вдома. Рецепт приготування простий та швидкий, для пюре можна використовувати як морожений горошок так і свіжий.
Гайда готувати разом зі Смачно 24!
Інгредієнти
- 
                                                    
                                                        Зелений горошок
                                                    
                                                 
                                                 
500 г
 - 
                                                    
Мелений чорний перець
за смаком
 - 
                                                    
Вершки
100 мл
 - 
                                                    
Вершкове масло
50 г
 - 
                                                    
Сіль
за смаком
 
Рецепт приготування
1
Розігрійте невелику каструлю з вершковим маслом. Всипте горошок в каструлю та підсмажте до хвилини, якщо він свіжий та 4-5 хвилин – заморожений.
2
Влийте до горошку 1 склянку води, накрийте кришкою та тушкуйте 8-10 хвилин на маленькому вогні.
3
Посоліть та поперчіть горошок за смаком, додайте вершків та перемішайте. Як тільки вершки почнуть закипати, зніміть горошок з вогню.
4
Подрібніть горошок у вершках за допомогою ручного блендера в пюре. Подавайте зелений горошок з рибним стейком або курятиною. Смачного!