Рецепт пухких панкейків вдома -
45 хв
2 порції
554 ккал
Як приготувати панкейки/Смачно24
Спробуйте приготувати пухкі панкейки вдома за рецептом Смачно 24. Найкраще подавати панкейки до столу гарячими, рясно змастіть їх вершковим маслом або полийте кленовим сиропом. Гайда готувати разом!
Інгредієнти
-
Олія соняшникова
2 ст. л.
-
Молоко
250 мл
-
Борошно пшеничне
120 г
-
Цукор
30 г
-
Сода
1/2 ч. л.
-
Сіль
3 г
-
Яйце
1 шт.
Рецепт приготування
1
Ретельно збийте яйце з цукром та сіллю за допомогою міксера до пишної піни.
2
Тонкою цівкою влийте половину молока до яєчної маси та поступово додавайте просіяне борошно, щоб не було грудочок. Влийте другу половину молока та решту борошна – вимішайте тісто до однорідної консистенції.
3
Погасіть соду, додайте в тісто та влийте соняшникову олію – ретельно збийте масу. Залишіть тісто для панкейків на 10-15 хвилин.
4
Розігрійте сковорідку з антипригарним покриттям, змажте її тонким шаром вершкового масла та смажте панкейки до золотистої скоринки з обох сторін. Смачного!