Домашнє овочеве рагу з кабачками без цибулі: рецепт
-
45 хв
4 порції
60 ккал

Смачне домашнє овочеве рагу з кабачком/Смачно24
Приготоване вами рагу з різноманітних овочів підійде як для буденного столу, так і для святкового. Домашнє овочеве рагу чудово смакує з печеним м’ясом, рибкою або свіжо випеченим хрустким хлібом. Рагу можна готувати як зі свіжих овочів, так і з заморожених, а це означає, що ласувати цією універсальною стравою можна цілий рік.
Приготуйте овочеве рагу разом зі Смачно 24!
Інгредієнти
-
Білокачана капуста
400 г
-
Вода
300 мл
-
Кабачок
1 шт.
-
Картопля
4 шт.
-
Олія соняшникова
3 ст. л.
-
Мелений чорний перець
за смаком
-
Морква
1 шт.
-
Петрушка (зелень)
за смаком
-
Помідор
3 шт.
-
Сіль
за смаком
-
Томатна паста
2 ст. л.
-
Часник
1 зубчик
Рецепт приготування
1
Помийте та почистьте кабачок від шкірки, розріжте його навпіл та наріжте середньої товщини шматочками. Так само наріжте моркву, яку попередньо теж потрібно помити та почистити від шкірки.
2
Білокачанну капусту насічіть гострим ножем дрібно-дрібно, щоб вона не була твердою в рагу. Бланшуйте помідори, зніміть з них шкірку та видаліть насіння. М'якуш помідорів наріжте в окрему тарілку.
3
Добре помийте картоплю, почистьте від шкірки та наріжте напівкільцями.
4
На розігрітій сковорідці з олією пасеруйте моркву та кабачок близько 8-10 хвилин. Додайте до овочів картоплю та капусту та тушіть ще 5 хвилин. Всипте в сковорідку помідори та томатну пасту – ретельно вимішайте всі овочі, тушкуйте їх 10-15 хвилин.
5
Посоліть та поперчіть овочі в сковорідці, дрібно наріжте петрушку та додайте до рагу. Злегка перемішайте та подавайте до столу. Смачного!