Млинці з гарбуза з банановим кремом: рецепт -

2 год

6 порцій

134 ккал

0 / 5

Гарбузові млинці – це дуже смачний десерт! Він просто не може не сподобатися. А головне – такі млинці є смачним джерелом багатьох вітамінів і поживних речовин та чудово підійдуть для сніданку.

Інгредієнти

Для млинців
  • Вода

    1,5 склянка

  • Олія соняшникова

    3 ст. л.

  • Молоко

    2 склянка

  • Борошно пшеничне

    2 склянка

  • Цукор

    2 ст. л.

  • Сіль

    1 дрібка

  • Гарбуз

    450 г

  • Яйце

    3 шт.

Для соусу
  • Банан

    2 шт.

  • Лимонний сік

    1 ст. л.

  • Мелена кориця

    0,5 ч. л.

Рецепт приготування

1

Гарбуз очистіть від шкірки, насіння та серцевини. Запечіть у духовці до м'якості, а потім перебийте у пюре.

2

У глибокій мисці змішайте яйця, сіль, цукор. Молоко підігрійте і також додайте, перемішайте суміш вінчиком. Потім додайте половину гарбузового пюре та поступово додавайте борошно. Додайте окріп, олію та ще раз вимішайте. 

3

Залиште тісто на хвилин 20. Якщо тісто загусте – додайте ще окропу чи молока, якщо ж рідке – то додайте ще борошна.

4

Обсмажте млинці з обох боків. 

5.

Приготуйте крем – банани почистіть, подрібніть до стану пюре (блендером або просто виделкою). До бананів додайте решту гарбузового пюре, сік лимона, корицю та перемішайте до однорідності. Подавайте млинці із кремом.

Поради щодо приготування

З таких млинців можна приготувати святковий торт з фруктами для дітей

Новини кулінарії