Мариновані польські гриби: рецепт -
3 год
2 порції
85 ккал
Як приготувати мариновані польські гриби вдома/Смачно24
Польські гриби дуже схожі на білий гриб й повністю можуть замінити вживання м’яса в раціоні людини.
Також польські гриби окрім маринування, можна заморожувати та сушити на зиму.
Смачно 24 підготував для вас рецепт маринованих польських грибів на зиму!
Інгредієнти
-
Гвоздика
5-8 шт.
-
Гриби
1 кг
-
Лавровий лист
2 шт.
-
Цукор
1 ст. л.
-
Сіль
2 ст. л.
-
Оцет
8 ст. л.
Рецепт приготування
1
Ретельно чистимо гриби, промиваємо холодною водою та відварюємо у каструлі близько 10 хвилин після початку кипіння.
2
Для приготування маринаду змішуємо в каструлі всі спеції, сіль, цукор та оцет заливаємо 1 л води та занурюємо відварені гриби. Залишіть польські гриби маринуватись близько години.
3
Викладаємо грибочки у банки разом з розсолом, стерилізуємо заготовку в киплячій воді 20 хвилин та закриваємо кришками. Переверніть банки з консервацією верх дном до повного охолодження та не забудьте вкрити їх теплим рушником. Смачного!