Як приготувати манну кашу на молоці: легкий рецепт
-
5 хв
1 порція
359 ккал
![Манна каша на молоці – як приготувати манку без грудочок](/resources/photos/recipe/1200x675_DIR/202002/46003ca8b64-0b8e-47f7-a644-2e0fe016a5b5.jpg?1587639154000)
Легкий рецепт манної каші/Смачно24
Манна каша асоціюється з дитинством, мабуть, один тільки її запах викликає бурхливі спогади та ностальгію. Смачно 24 підготував для вас рецепт легкого приготування манної каші без грудочок.
Інгредієнти
-
Вода
25 мл
-
Манна крупа
50 г
-
Молоко
300 мл
-
Цукор
за смаком
-
Вершкове масло
10 г
-
Сіль
за смаком
Рецепт приготування
1
Підготуйте глибоку тарілку та змішайте манку, сіль та цукор. Перетельно перемішайте всі сухі інгредієнти.
2
Щоб під час приготування молоко не пригорало, у невеличкій кастулі, в якій ви будете варини манну кашу, прогрійте воду. Влийте в каструлю молоко та закип’ятіть його.
3
Невеликими порціями всипте сухі інгредієнти в кипляче молоко та постійно помішуйте кашу вінчиком. Від цього залежить якість вашої каші та відсутність у ній грудочок. Манну кашу птрібно варити до загустіння, приблизно 5 хвилин. На етапі варіння манної каші потрібно постійно помішувати манку.
4
Накрийте манну кашу кришкою та залиште настоюватись 15-20 хвилин. Додайте в готову кашу масла та варення за смаком. Смачного!