Рецепт лисичок в сметані: смачно та корисно -
45 хв
2 порції
142 ккал
Як приготувати лисички в сметані на обід/Смачно24
Підлива з лисичками в сметані чудово смакує з картопляним пюре, гречкою та м’ясним стейком. Гайда готувати разом зі Смачно 24!
Інгредієнти
-
Лисички
300 г
-
Олія соняшникова
2 ст. л.
-
Мелений чорний перець
за смаком
-
Борошно пшеничне
1 ч. л.
-
Сметана
150 г
-
Сіль
за смаком
-
Кріп (зелень)
15 г
Рецепт приготування
1
Ретельно просійте борошно через дрібне сито, щоб не було грудочок. Змішайте сметану з борошном.
2
Лисички ретельно помийте водою, просушіть на паперовому рушнику та відваріть у підсоленій воді близько 20 хвилин.
3
Відкиньте гриби на друшляк та дайте всій воді стекти.
4
Розігрійте сковорідку з олією та підсмажте лисички 5-7 хвилин. Влийте сметану з борошном та перемішайте.
5
Додайте спеції до грибної підливи, перемішайте та тушкуйте під кришкою близько 10 хвилин.
6
Наріжте кріп та додайте його до грибів. Смачного!