Домашні котлети з кабачків: смачний рецепт -
45 хв
2 порції
153 ккал
Як приготувати котлети з кабачків/Смачно24
Цей рецепт сподобається навіть тим, хто не дуже полюбляє кабачки в інших стравах. Кабачкові котлети – поживні, ситні та дуже смачні, особливо якщо подавати їх зі сметанним соусом або соусом Бешамель.
Інгредієнти
-
Кабачок
300 г
-
Панірувальні сухарі
2 ст. л.
-
Твердий сир
50 г
-
Яйце
1 шт.
Рецепт приготування
1
Кабачок очистіть від шкірки та насіння. Натріть та складіть у миску. Додайте тертий сир, панірувальні сухарі, яйце та сіль. Ретельно перемішайте масу. Додайте борошно і ще раз перемішайте.
2
Вологими руками зліпіть невеликі котлетки. Обсмажте на сковороді з рослинною олією, з двох сторін.
3
Викладіть на тарілки, прикрасіть зеленню і подайте зі сметаною.
Поради щодо приготування
Якщо тісто вийшло занадто рідке, додайте ще борошна.
Можна також спекти котлети з кабачків в духовці, використовуючи силіконові формочки.