Рецепт форшмаку з оселедця – смачна закуска -
45 хв
1 порція
290 ккал
Як приготувати форшмак вдома/Смачно24
Фаршмак – легка закуска з оселедця, яку в єврейській кухні подають холодною, а у швецькій й німецькій – гарячою.
Найсмачніше форшмак смакує на хрустких грінках з чорного хліба, також його подають до гарячої картоплі. Гайда готувати разом зі Смачно 24!
Інгредієнти
-
Білий хліб
70 г
-
Лимонний сік
1 ч. л.
-
Цибуля ріпчаста
100 г
-
Оселедець
400 г
-
Вершкове масло
20 г
-
Яблука
100 г
-
Яйце
4-5 шт.
Рецепт приготування
1
Ретельно миємо яйця та відварюємо до готовності в підсоленій воді, чистимо від шкарлупи та охолоджуємо.
2
З білого хліба зріжте тверду шкірочку, а м’якуш замочіть у кип’яченій воді.
3
Яблуко натріть на дрібній тертці, цибульку наріжте дрібним кубиком.
4
Філе оселедця наріжте дрібними шматочками. Хліб відіжміть від води та з’єднайте зі всіма нарізаними інгредієнтами та яйцями – пропустіть їх через м’ясорубку.
5
У мисці вимішайте готову масу з вершковим маслом, лимонним соком, додайте спецій на ваш смак. Подавайте холодну закуску з оселедця на грінках або до гарячої картоплі. Смачного!