Рецепт форшмаку з оселедця – смачна закуска -

45 хв

1 порція

290 ккал

0 / 5
Класичний форшмак з оселедця – домашній рецепт закуски

Як приготувати форшмак вдома/Смачно24

Фаршмак – легка закуска з оселедця, яку в єврейській кухні подають холодною, а у швецькій й німецькій – гарячою.

Найсмачніше форшмак смакує на хрустких грінках з чорного хліба, також його подають до гарячої картоплі. Гайда готувати разом зі Смачно 24!

Інгредієнти

для страви
  • Білий хліб

    70 г

  • Лимонний сік

    1 ч. л.

  • Цибуля ріпчаста

    100 г

  • Оселедець

    400 г

  • Вершкове масло

    20 г

  • Яблука

    100 г

  • Яйце

    4-5 шт.

Рецепт приготування

1

Ретельно миємо яйця та відварюємо до готовності в підсоленій воді, чистимо від шкарлупи та охолоджуємо.

2

З білого хліба зріжте тверду шкірочку, а м’якуш замочіть у кип’яченій воді.

3

Яблуко натріть на дрібній тертці, цибульку наріжте дрібним кубиком.

4

Філе оселедця наріжте дрібними шматочками. Хліб відіжміть від води та з’єднайте зі всіма нарізаними інгредієнтами та яйцями – пропустіть їх через м’ясорубку.

5

У мисці вимішайте готову масу з вершковим маслом, лимонним соком, додайте спецій на ваш смак. Подавайте холодну закуску з оселедця на грінках або до гарячої картоплі. Смачного!

Новини кулінарії