Як приготувати кетчуп з кабачків на зиму: рецепт -
8 год
4 порції
142 ккал
Як приготувати кетчуп з кабачків на зиму/Смачно24
Надзвичайно смачний домашній кетчуп з кабачків на зиму ви з легкістю зможете приготувати власноруч вдома.
Кетчуп чудово смакує з м'ясом, рибою та птицею. Гайда готувати разом зі Смачно 24!
Інгредієнти
-
Кабачок
1,5 кг
-
Червоний мелений перець
1 ч. л.
-
Цибуля ріпчаста
0,5 кг
-
Мелена паприка
1 ч. л.
-
Цукор
2 склянки
-
Сіль
180-200 г
-
Томатна паста
400 г
-
Оцет 9%
1 склянка
Рецепт приготування
1
Ретельно помийте кабачки та натріть їх на грубій тертці. Цибулю почистіть від лушпиння та наріжте дрібним кубиком. У каструлі з’єднайте цибулю та кабачок, всипте солі та залишіть на 6 годин.
2
Проваріть овочеву масу на маленькому вогні до загущення, додайте цукор та оцет й варіть ще 20 хвилин.
3
Вилийте в каструлю томатну пасту, спеції – варіть ще 20 хвилин, періодично помішуючи масу.
4
Розлийте готовий кабачковий кетчуп по банках та стерилізуйте 10 хвилин. Закрийте заготовку кришками та переверніть для охолодження. Смачного!