Рецепт кабачків з сардиною на зиму -

3 год

10 порцій

198 ккал

0 / 5
Кабачки з сардиною на зиму – рецепт консервованих кабачків

Рецепт кабачків з сардиною/Смачно24

Салат на зиму з кабачків та сардини дуже смакує з відвареною картоплею. Смачно 24 підготував для вас рецепт надзвичайно легкого в приготуванні овочевого салату на зиму!

Інгредієнти

для страви
  • Кабачок

    2,5 кг

  • Цибуля ріпчаста

    1 кг

  • Олія соняшникова

    300-500 мл

  • Морква

    1 кг

  • Сардина в олії

    2 банки

  • Цукор

    1 склянка

  • Сіль

    3 ст. л.

  • Томатна паста

    350 г

  • Оцет 9%

    100 мл

Рецепт приготування

1

Ретельно помийте овочі. Натріть моркву на грубу тертку та підсмажте в олії. Додайте до засмажки нарізану кубиками цибулю та перемішайте.

2

Влийте до засмажки томатну пасту та доведіть до кипіння. Наріжте кабачки кубиками та додайте до овочів – перемішайте.

3

Посоліть овочеву засмажку, додайте цукру та сардин – тушкуйте 30 хвилин.

4

Влийте до овочів оцет та тушкуйте ще 20 хвилин. Розкладіть овочеву заготовку в заздалегідь стерилізовані банки та закрийте кришками. Смачного!

Новини кулінарії