Рецепт кабачків з сардиною на зиму
-
3 год
10 порцій
198 ккал

Рецепт кабачків з сардиною/Смачно24
Салат на зиму з кабачків та сардини дуже смакує з відвареною картоплею. Смачно 24 підготував для вас рецепт надзвичайно легкого в приготуванні овочевого салату на зиму!
Інгредієнти
-
Кабачок
2,5 кг
-
Цибуля ріпчаста
1 кг
-
Олія соняшникова
300-500 мл
-
Морква
1 кг
-
Сардина в олії
2 банки
-
Цукор
1 склянка
-
Сіль
3 ст. л.
-
Томатна паста
350 г
-
Оцет 9%
100 мл
Рецепт приготування
1
Ретельно помийте овочі. Натріть моркву на грубу тертку та підсмажте в олії. Додайте до засмажки нарізану кубиками цибулю та перемішайте.
2
Влийте до засмажки томатну пасту та доведіть до кипіння. Наріжте кабачки кубиками та додайте до овочів – перемішайте.
3
Посоліть овочеву засмажку, додайте цукру та сардин – тушкуйте 30 хвилин.
4
Влийте до овочів оцет та тушкуйте ще 20 хвилин. Розкладіть овочеву заготовку в заздалегідь стерилізовані банки та закрийте кришками. Смачного!