Готуємо безалкогольний коктейль: рецепт імбирного елю -

1 год 10 хв

2 порції

157 ккал

0 / 5

Рецепт приготування безалкогольного коктейлю/Смачно24

Імбирний ель винайшов американський аптекар та хірург Томас Кентрелл у 70 роках ХХ століття. Цей солодкий та пряний безалкогольний напій часто використовували в кіновиробництві, ним заміняли пиво для акторів у кадрі, щоб актори не п’яніли.

Смачно 24 підготував для вас легкий рецепт безалкогольного коктейлю вдома. Гайда готувати разом!

Інгредієнти

для коктейлю
  • Вода

    250 мл

  • Корінь імбиру

    15 г

  • Лайм

    1 шт.

  • Свіже листя м'яти

    за смаком

  • Содова

    100 мл

Рецепт приготування

1

Свіжий корінь імбиру почистіть від шкірки та наріжте тоненькими пластинками. У невелику каструлю положіть імбир, залийте його водою та варіть після закипання 5 хвилин. Зніміть каструлю з вогню та настоюйте відвар з імбиру не менш як годину. 

2

Процідіть відвар імбиру через дрібне сито, додайте цукор і нагрійте до повного розчинення. 

3

Зніміть каструлю з вогню, охолодіть, додайте свіжу м’яту, сік лайма і содову. Подавайте безалкогольний коктейль холодним. Смачного!

Новини кулінарії