Рецепт гречаників з фаршем в духовці -
1 год
4 порції
198 ккал
Як приготувати гречаники вдома/Смачно24
Надзвичайно смачний рецепт гречаників смакуватиме кожному. За бажанням ви можете додати до гречаників томатний соус вкінці приготування – так буде ще смачніше. Гайда готувати разом зі Смачно 24!
Інгредієнти
-
Вода
1 склянка
-
Гречка
1 склянка
-
Цибуля ріпчаста
4 шт.
-
Олія соняшникова
50 мл
-
Мелений чорний перець
за смаком
-
Морква
1 шт.
-
Свинячий фарш
1 кг
-
Сіль
1 ч. л.
-
Яйце
1 шт.
Рецепт приготування
1
Ретельно помийте гречку водою, замочіть у воді до набухання. Цибулю почистіть від лушпиння та дрібно наріжте, а почищену моркву натріть на грубій тертці. Обсмажте овочі на олії до золотистої скоринки.
2
У свинячий фарш додаємо яйце, сіль та перець – перемішуємо. Зливаємо зайву воду з гречки та додаємо її до фаршу й вимішуємо. З’єднайте всю масу з овочами та ще раз ретельно вимішайте всі інгредієнти.
3
На деко для запікання гречаників вилийте гарячу воду та в неї викладайте сформовані круглі смаколики. Випікайте гречаники в духовці розігрітій до 190 градусів 60 хвилин. Смачного!